Λεωφ. Περικλέους 15, 155 61, Χολαργός
×
Διδακτικό προσωπικό

Διδακτικό προσωπικό

Διδακτικό προσωπικό – συνεργάτες χρόνων 

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρασιατικοί Ορίζοντες έχουμε ως κύριο σκοπό τη σωστή εκπαίδευση και κατ’ επέκταση την  υλοποίηση του στόχου καθενός από εσάς!

Η διοίκηση φροντίζει την οργάνωση ,τη συλλογή πληροφοριών, τη λύση ζητημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης σας , την παραγωγή σημειώσεων και την σύναψη συνεργασιών με καθηγητές που συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη των προσδοκιών σας !

Ακούμε συχνά .. «θέλω να δω τον καθηγητή , να δω αν ταιριάζω», «να έχουμε χημεία..» 

Το γνωρίζουμε ! Είναι σημαντικό για την πορεία σου να μπορείς να επικοινωνείς με τον καθηγητή σου. Γι’ αυτό και η διοίκηση είναι εκεί για να σου παρέχουμε τους καθηγητές που ταιριάζουν σε σένα αλλά και στο πρόγραμμα σπουδών που φτιάξαμε για σένα- στα μέτρα σου.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρασιατικοί Ορίζοντες πιστεύουμε στους καθηγητές μας. Είμαστε υπερήφανοι γι αυτούς. Ξέρουμε ότι μέρος της επιτυχίας μας τόσα χρόνια αποτελούν κι αυτοί.  Δεν είναι απλά διδακτικό προσωπικό είναι οικογένεια. Τόσα χρόνια καταφέραμε να επιβιώσουμε καθώς υπήρχε πάντα αλληλοκατανόηση και στήριξη.

Είμαστε πραγματικοί δάσκαλοι αλλά και μαθητές!

Μαθαίνουμε από τους μαθητές μας, τις τάξεις μας, τις δραστηριότητες που αναπτύσσουμε.

Συνεχώς επιμορφωνόμαστε – η δια βίου μάθηση είναι μέρος της ζωής μας. Αγαπάμε τη μελέτη, το διάβασμα, τη βαθιά γνώση και το αίσθημα αυτό το μεταδίδουμε και στους μαθητές μας.

Οι καθηγητές μας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι- κατανοούν τις ανάγκες των μαθητών τους, είναι δίπλα τους , τους στηρίζουν και τους βοηθάνε. Έχουν ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! 

Αγαπάνε τη διδασκαλία, παρακινούν τους μαθητές να προχωρήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουν διδαχτεί τεχνικές για να αυξάνουν συνεχώς την μεταδοτικότητα τους, να αξιοποιούν στο έπακρο τα διδακτικά συγγράμματα, να αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή και να επιτυγχάνουν την ομοιογένεια των τμημάτων.

Προσαρμόζονται στη νέα τάξη πραγμάτων και με προτροπή μας συμμετέχουν σε σεμινάρια, συνέδρια. Πήραν μέρος σε σεμινάρια διδασκαλίας εξ’ αποστάσεως  , χρήσης των τεχνολογικών μέσων και συνεχούς κατάρτισης.

Η συνεχής μετεκπαίδευση του προσωπικού μας σε θέματα μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών αποτελεί μέρος της μεθοδικότητας και της εντατικής προσπάθειας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας για την παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών.

Είναι έμπειροι με δεκαετίες στις αίθουσες διδασκαλίας, με μεταπτυχιακά, με ειδίκευση, με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό , Έλληνες και Ξένοι που συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Και … δεν υπερβάλλουμε.

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι της γνώσης και θα καταλάβετε τη  αξία μας.

Κάθε ευρώ που διαθέτεται «θα πιάνει τόπο»

Μέσα από το ήθος, τον σεβασμό και την αγάπη- παράγεται πειθαρχημένα ένα τεράστιο δημιουργικό έργο που ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε.