Λεωφ. Περικλέους 15, 155 61, Χολαργός
×
Γλώσσες

Γλώσσες

Ιταλικά

 

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αναγέννηση, αρχιτεκτονική, Βενετία, γόνδολα

Γιατί επιλέγω ιταλικά ως δεύτερη γλώσσα;

       ü  ομιλείται από περίπου 150 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο (είναι επίσημη γλώσσα μεταξύ άλλων σε               Ελβετία, Μάλτα, Βατικανό και σε κοινότητες μεταναστών σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά)

ü  Γιατί μου ταιριάζουν (Una faccia una razza)

ü  Διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες ( τουρισμός, εμπόριο, εκθέσεις)

ü  Γιατί θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά σε επιστήμες και τέχνες, από τη σύγχρονη επιστήμη της Νομικής που βασίζεται στο Ρωμαϊκό Δίκαιο, μέχρι τη Ρωμαϊκή Λογοτεχνία, το Θέατρο, την Commedia dell’ arte και την όπερα. Γιατί είμαστε λάτρεις του καλού φαγητό, του καφέ, της διασκέδασης αλλά και της υψηλής ραπτικής.

ü  Είναι η γλώσσα του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, της Αναγέννησης, του τραγουδιού και του design.

ü  ως φωνολογικά διαφανής γλώσσα είναι ευκολότερη στην εκμάθησή της ακόμα και από μαθητές με μαθησιακές ιδιαιτερότητες . Απόκτηση πτυχίου σε σύντομο χρονικό διάστημα

ü  ανοίγουν τον δρόμο σπουδές για στην ΙΤΑΛΙΑ

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας ειδικεύονται και πρωτοπορούν στην εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας εδώ και 3 δεκαετίες. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας τόσο στον τομέα της διδασκαλίας της Ιταλικής όσο και των Ιταλικών Πανεπιστημίων εγγυούνται την επιτυχία σας !

 Συνεργαζόμαστε με άρτια καταρτισμένους καθηγητές Έλληνες και Ιταλούς, που έζησαν και σπούδασαν στην Ιταλία .

 Σας παρέχουμε ευέλικτα προγράμματα διδασκαλίας της Ιταλικής με δυνατότητα επιλογής σε όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας.

 Τα χειμερινά τμήματα μας αρχίζουν το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές σε ημέρες και ωράρια, ενώ υπάρχει ευελιξία στην παρακολούθηση, δεν σου δίνουμε εμείς τις μέρες και τις ώρες! Εσύ μας δίνεις τις δικές σου! Προκειμένου να μη χάσεις ούτε ένα μάθημα! Καλύπτεις την ύλη, φτάνεις στο επίπεδο που θέλεις, μιλάς και αποκτάς το πτυχίο εύκολα και γρήγορα!

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, κοντά μας θα βρεις ένα πρόγραμμα για Ιταλικά που σε εξυπηρετεί. Επίσης διαθέτουμε εντατικά τμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, αλλά και θερινά υπερεντατικά τμήματα για όσους έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια χρόνου το καλοκαίρι.

 

 


ΓΙΑΤΙ ΤΑ EVRAS ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ;