Λεωφ. Περικλέους 15, 155 61, Χολαργός
×
Γλώσσες

Γλώσσες

Πορτογαλικά

Η Πορτογαλική γλώσσα (Português) είναι μια ρομανική γλώσσα της ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής οικογένειας. Εμφανίστηκε στη σημερινή Γαλικία (Ισπανία) και τη βόρεια Πορτογαλία. Είναι η επίσημη γλώσσα στην Πορτογαλία, αλλά και σε οχτώ ακόμα χώρες που είναι πρώην πορτογαλικές αποικίες. Είναι η δεύτερη από τις ρομανικές γλώσσες από άποψη αριθμού ομιλητών, μετά την Ισπανική γλώσσα. Με 200 εκατομμύρια ομιλητές τα Πορτογαλικά είναι η 6η πλέον ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο και η 2η από τις λατινογενείς γλώσσες.. Η Βραζιλία είναι η πολυπληθέστερη πορτογαλόφωνη χώρα.


Διπλώματα πορτογαλικών

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρασιατικοί Ορίζοντες  με την επιτυχημένη και υπεύθυνη παρουσία τους στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1987, σας προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε την πορτογαλική γλώσσα και να αποκτήσετε τα επίσημα διπλώματα των πορτογαλικών, τα οποία αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ και είναι τα εξής:

Στα φροντιστήρια μας πραγματοποιούμε ολιγομελή τμήματα ή ατομικά μαθήματα. Οι καθηγητές που διδάσκουν είναι κυρίως Πορτογάλοι ή Έλληνες που σπούδασαν κι έζησαν εκεί.