Λεωφ. Περικλέους 15, 155 61, Χολαργός
×
Γλώσσες

Γλώσσες

Αγγλικά

Στις μέρες μας τα ΑΓΓΛΙΚΆ κατέχουν αναμφισβήτητα κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι  μαθαίνουν τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα. Πολλές χώρες περιλαμβάνουν την εκμάθηση των Αγγλικών στο σχολικό τους πρόγραμμα και τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν Αγγλικά σε πιο μικρή και νεαρή ηλικία απ’ ότι στο παρελθόν. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ευρασιατικοί Ορίζοντες - EVRAS θα βρείτε μαθήματα Αγγλικών από <<αρχαρίων>> έως C2. Οι επιτυχίες μας αγγίζουν το 100%.

ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ Κ.Ξ.Γ. EVRAS

Σε δύσκολους καιρούς δείχνουμε τη δύναμη μας !

Είμαστε δίπλα στο σπουδαστή μας –στους δύσκολους καιρούς ή σε καταστάσεις πανδημίας ΔΕΝ ΤΟΝ  ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ  να χάσει εξεταστικές περιόδους χρόνο και χρήματα. 

Στα EVRAS είμαστε διπλά σας προσαρμόζουμε τις  τιμές μας στις ανάγκες του καθενός από εσάς.

 Από το 1987 μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχουμε ανοίξει πραγματικούς Ορίζοντες στην ΞΕΝΌΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ. Διδάσκοντας Ευρωπαϊκές και Ασιατικές γλώσσες επί δεκαετίες , έχουμε συνεργαστεί με εταιρίες  απ΄όλο τον κόσμο , οι χιλιάδες μαθητές μας σήμερα ακλουθούν τα όνειρα τους  έχουν αποκτήσει Πτυχία Γλωσσομάθειας , πτυχία απαραίτητα σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει μια θέση στην αγορά εργασίας, να σπουδάσει ή να εξειδικευθεί στο εξωτερικό, να ανοίξει τους Ορίζοντες του.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι τόσο γι αυτούς όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό μας!

Το έργο μας και η αξία μας φαίνεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Εκεί φαίνεται ποιος είναι πραγματικά το Νο 1 στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Με μέθοδο διδασκαλίας και πρόγραμμα από έμπειρους καθηγητές σε συνεργασία με ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής προκειμένου να αξιοποιούμε στο 100% τα τεχνολογικά μέσα δίχως να χάνουμε τα οφέλη της << παραδοσιακής >> διδασκαλίας. 

 


10 λόγοι για να μάθετε αγγλικά

Αλλά ποια είναι η πραγματική αξία της εκμάθησης αγγλικών;

Είτε ψάχνετε για μια νέα δουλειά είτε σχεδιάζετε να ταξιδέψετε ανά  τον  κόσμο, η μελέτη των αγγλικών μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή τόσο σε προσωπικό  όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε να ανταγωνιστείτε στην παγκόσμια αγορά εργασίας, να αυξήσετε τις δεξιότητές σας και να αρχίσετε να επικοινωνείτε με  άτομα από όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ξέρετε γιατί η εκμάθηση των αγγλικών είναι τόσο σημαντική;

 

1. Τα Αγγλικά είναι παγκόσμια γλώσσα

Τα αγγλικά είναι η πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο.

Ένας στους πέντε ανθρώπους μπορεί να μιλήσει ή τουλάχιστον καταλαβαίνει Αγγλικά! 

2. Η γνώση των αγγλικών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά

Τα αγγλικά είναι η γλώσσα της επιστήμης, της αεροπορίας, των υπολογιστών, της διπλωματίας και του τουρισμού. Η γνώση των Αγγλικών αυξάνει τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε καλή δουλειά σε μια πολυεθνική εταιρεία στην πατρίδα σας ή να βρείτε εργασία στο εξωτερικό.

3. Με τα Αγγλικά, μπορείτε να σπουδάσετε σε όλο τον κόσμο

Δεδομένου ότι τα Αγγλικά ομιλούνται σε τόσες διαφορετικές  χώρες και είναι επίσημη – διεθνής γλώσσα , υπάρχουν χιλιάδες σχολεία, φροντιστήρια, σχολές  και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών. Επίσης μπορείτε να φοιτήσετε σε κάποιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο ή να κάνετε κάποιο μεταπτυχιακό στα αγγλικά.

 4. Τα Αγγλικά είναι η γλώσσα του Διαδικτύου.

Τα Αγγλικά είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικτυακή γλώσσα με πάνω από το μισό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο είναι  γραμμένο στα Αγγλικά. Εκτός αυτού, ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο εδρεύουν σε αγγλόφωνες χώρες.

5. Πολλές επιστημονικές εργασίες είναι γραμμένες στα Αγγλικά

Τον τελευταίο αιώνα, ο αριθμός των επιστημονικών εργασιών που γράφτηκαν στα αγγλικά έχει αρχίσει να υπερβαίνει τον αριθμό των εγγράφων που γράφτηκαν στη μητρική γλώσσα του ερευνητή. Για το λόγο αυτό, η γνώση της αγγλικής είναι εξαιρετικά σημαντική για όσους εργάζονται στον επιστημονικό τομέα.

 6. Η εκμάθηση αγγλικών μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους

Η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα 53 χωρών και χρησιμοποιείται ως lingua franca από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γνώση της ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε δίχως εμπόδια με ανθρώπους  από την μία άκρη της Γης στην άλλη. Εργάζεστε στο Τόκιο; Ταξιδεύετε συχνά στη Βουλγαρία; Ο φίλος είναι από τη Βραζιλία; Εργάζεστε στην Αθήνα αλλά συνεργάζεστε με εταιρείες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης; Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ !

7. Το ταξίδι είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχεις καλή γνώση Αγγλικών

Φανταστείτε ότι είστε Έλληνας  και πάτε για διακοπές στο Παρίσι , ο ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου όπου διαμένετε δεν γνωρίζει ελληνικά , όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε στα αγγλικά.

  8. Τα αγγλικά είναι η γλώσσα των μέσων ενημέρωσης

Λόγω της προβολής του Χόλιγουντ στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, ένας τεράστιος αριθμός ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και δημοφιλών τραγουδιών είναι γραμμένα στα Αγγλικά. Εάν μιλάτε Αγγλικά, δεν θα χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε μεταφράσεις και υπότιτλους για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, τραγούδια, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

  9. Τα αγγλικά είναι μια από τις πιο σημαντικές γλώσσες στον τομέα των επιχειρήσεων

Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, φοιτητής ή υπάλληλος, τα Αγγλικά είναι εξαιρετικά σημαντικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Η αγγλική γλώσσα θεωρείται μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές γλώσσες, επειδή είναι η de facto γλώσσα των Ηνωμένων Πολιτειών και η επίσημη γλώσσα του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Ινδίας και της Νότιας Αφρικής.

10. Τα Αγγλικά σας βοηθούν να γνωρίσετε τον πολιτισμό και  την κουλτούρα πολλών διαφορετικών λαών.

Η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σας δίνει πρόσβαση  σε ταινίες, βιβλία, μουσική και λογοτεχνία από εκατοντάδες χώρες σε όλο τον κόσμο. Πολλά βιβλία από όλο τον κόσμο μεταφράζονται στα Αγγλικά.  Οι περισσότερες ταινίες έχουν αγγλικούς υπότιτλους. Γνωρίζοντας την κουλτούρα διαφορετικών εθνικοτήτων διευρύνετε τους ορίζοντες σας βλέπετε τον κόσμο με άλλη ματιά.

ΝΙΩΘΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

Στα ΕVRAS διαθέτουμε ταχύρυθμα , εντατικά  τμήματα από το επίπεδο «Αγγλικά για Αρχάριους Α» ή και από το επίπεδο Β1 έως και τμήματα Πτυχίων Αγγλικών: Proficiency (ECPE,CPE), Lower (FCE, ECCE), C1-Advanced, TOEIC, IELTS, TOEFL, City & Guilds, MSU, ΚΠΓ - Αγγλικά, LRN, NOCN, ESB, TIE κλπ.

 

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ