Λεωφ. Περικλέους 15, 155 61, Χολαργός
×
Γλώσσες

Γλώσσες

Αγγλικά

Στις μέρες μας τα ΑΓΓΛΙΚΆ κατέχουν αναμφισβήτητα κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι  μαθαίνουν τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα. Πολλές χώρες περιλαμβάνουν την εκμάθηση των Αγγλικών στο σχολικό τους πρόγραμμα και τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν Αγγλικά σε πιο μικρή και νεαρή ηλικία απ’ ότι στο παρελθόν. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ευρασιατικοί Ορίζοντες - EVRAS θα βρείτε μαθήματα Αγγλικών από <<αρχαρίων>> έως C2. Οι επιτυχίες μας αγγίζουν το 100%.

ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ Κ.Ξ.Γ. EVRAS

Σε δύσκολους καιρούς δείχνουμε τη δύναμη μας !

Είμαστε δίπλα στο σπουδαστή μας –στους δύσκολους καιρούς ή σε καταστάσεις πανδημίας ΔΕΝ ΤΟΝ  ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ  να χάσει εξεταστικές περιόδους χρόνο και χρήματα. 

Στα EVRAS είμαστε διπλά σας προσαρμόζουμε τις  τιμές μας στις ανάγκες του καθενός από εσάς.

 Από το 1987 μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχουμε ανοίξει πραγματικούς Ορίζοντες στην ΞΕΝΌΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ. Διδάσκοντας Ευρωπαϊκές και Ασιατικές γλώσσες επί δεκαετίες , έχουμε συνεργαστεί με εταιρίες  απ΄όλο τον κόσμο , οι χιλιάδες μαθητές μας σήμερα ακλουθούν τα όνειρα τους  έχουν αποκτήσει Πτυχία Γλωσσομάθειας , πτυχία απαραίτητα σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να κατακτήσει μια θέση στην αγορά εργασίας, να σπουδάσει ή να εξειδικευθεί στο εξωτερικό, να ανοίξει τους Ορίζοντες του.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι τόσο γι αυτούς όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό μας!

Το έργο μας και η αξία μας φαίνεται από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Εκεί φαίνεται ποιος είναι πραγματικά το Νο 1 στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Με μέθοδο διδασκαλίας και πρόγραμμα από έμπειρους καθηγητές σε συνεργασία με ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής προκειμένου να αξιοποιούμε στο 100% τα τεχνολογικά μέσα δίχως να χάνουμε τα οφέλη της << παραδοσιακής >> διδασκαλίας. 

 


10 λόγοι για να μάθετε αγγλικά